Исправка на податоци

Доколку не се точни податоците за Вашиот кориснички профил, може да го корисите линкот наведен подолу за да ги обновите.

Пренос на податоци

Може да ги користите линковите подолу за да ги преземете сите податоци што ние ги чуваме и користиме за подобро корисничко искуство во нашата продавница.

Пристап до лични податоци

За да побарате извештај со сите лични податоци кои се зачувани на овој Веб сајт, може да го користите линкот наведен подолу.

Право да бидете заборавени

Искористете ја оваа опција ако сакате да ги отстраните Вашите лични податоци и други податоци од нашата Веб продавница. Имајте на ум /Внимавајте овој процес ќе го избрише Вашиот кориснички профил, и повеќе нема да може да го пристапите или користите.