Право да бидете заборавени

Искористете ја оваа опција ако сакате да ги отстраните Вашите лични податоци и други податоци од нашата Веб продавница. Имајте на ум /Внимавајте овој процес ќе го избрише Вашиот кориснички профил, и повеќе нема да може да го пристапите или користите.

Вашата Email адреса

Како функционира?

Ќе добиете email со линк, кој по кликнувањето ќе ги избрише сите податоци што ги чуваме за Вас. Ако нешто неможе да биде избришано ќе биде анонимизирано. Линкот ќе биде активен 2 часа.