Оглас за вработувањеЗаради отварање на нови продажни локации, Ми Премиум Шоп има потреба од администратори за продажба- Скопје

Во потрага сме по кандидати кои се одговорни, посветени на работата, спремни за нови предизвици и лесно прилагодливи. Доколку сакате да бидете дел од професионалниот тим на Ми Премиум Шоп и ги исполнувaте следниве услови, испратeте ни го Вашето CV.

Потребни квалификации:

 

·       Поседување на технички продажни вештини, како и способност за учење на производите на компанијата со цел обезбедување на квалитетна услуга

·       Способност за тимска работа и флексибилност

·       Сериозност, потрага по константно подобрување и желба за учење.

Пожелно: познавање на англиски јазик, познавање на Microsoft Office, работно искуство во малопродажба

Одговорности:

·       Услужување и консултација на клиенти

·       Работа на каса

·       Одржување и изложување на производите

Испратете е-маил со Вашето CV на vrabotuvanje@mi.com.mk  
Рок на пријавување: 30.09.2022