Тротинети

Тротинети

Mercedes AMG Petronas F1 PRO 2

Mercedes AMG Petronas F1 PRO 2

Mercedes AMG Petronas F1 PRO 2 • Опсег:45km • Максимална брзина:25km/h • Тежина:14.2kg • Сопирање:E-..

36.990ден.

Mi Smart Electric Folding Bike

Mi Smart Electric Folding Bike

Километри: 45kmМаксимална брзина: 25kmМоќност: 250wСензори: сензор за вртежен момент на централната ..

49.999ден.

Mi Smart Electric Folding Bike

Mi Smart Electric Folding Bike

Километри: 45km Максимална брзина: 25km Моќност: 250w Сензори: сензор за вртежен момент на централна..

49.999ден.

Xiaomi Scooter  3 300W Black

Xiaomi Scooter 3 300W Black

Максимална брзина:25km/h • Опсег:30 km • Тежина:13.2kg • Сопирање:eABS + задна диск сопирачка со дво..

30.990ден.

Xiaomi Scooter  3 300W/Siva

Xiaomi Scooter 3 300W/Siva

Максимална брзина:25km/h • Опсег:30 km• Тежина:13.2kg • Сопирање:eABS + задна диск сопирачка со двој..

30.990ден.

Xiaomi Scooter 3 300W Black + Mi Compact Bluetooth Speaker 2

Xiaomi Scooter 3 300W Black + Mi Compact Bluetooth Speaker 2

Максимална брзина:25km/h• Опсег:30 km• Тежина:13.2kg• Сопирање:eABS + задна диск сопирачка со двојна..

30.990ден.

Xiaomi Scooter 3 300W Siva + Mi Compact Bluetooth Speaker 2

Xiaomi Scooter 3 300W Siva + Mi Compact Bluetooth Speaker 2

Максимална брзина:25km/h• Опсег:30 km• Тежина:13.2kg• Сопирање:eABS + задна диск сопирачка со двојна..

30.990ден.

Прикажани 1 до 7 од 7 (1 страни)