Фитнес


Mi Smart Band 5/6 Charging Cable

Mi Smart Band 5/6 Charging Cable

Mi Smart Band 5/6 Charging CableДолжина на кабел: 0.4 mМатеријал: Термопластичен еластомерКомпатибил..

290ден.

Mi Smart Band 6 Strap (3 pack) Black/Orange/Blue

Mi Smart Band 6 Strap (3 pack) Black/Orange/Blue

Mi Smart Band 6 Strap (3 pack) Black/Orange/BlueДолжина: 255 mm (подесивна должина: (155-219mm)Матер..

790ден.

Mi Smart Band 6 Strap (3 pack) Ivory/Olive/Yellow

Mi Smart Band 6 Strap (3 pack) Ivory/Olive/Yellow

Mi Smart Band 6 Strap (3 pack) Ivory/Olive/YellowДолжина: 255 mm (подесивна должина: (155-219mm)Мате..

790ден.

Mi Watch Strap ( 3-Pack )

Mi Watch Strap ( 3-Pack )

Mi Watch Strap (3-Pack) TPU материјалсиликонски страпови..

1.090ден.

Redmi Charging Cable Watch Lit2/Redmi Smart Band Pro

Redmi Charging Cable Watch Lit2/Redmi Smart Band Pro

Redmi Charging Cable Watch Lite2/Redmi Smart Band PrоДимензии: 1.6 х 0.7 х 1 cmКомпатибилен со: Redm..

290ден.

Redmi Smart Band Pro

Redmi Smart Band Pro

Redmi Smart Band ProЕкран: 1.47“, amoledРезолуција: 194 x 368, 282 PPIБоја: 8 BITОсветлување: До 450..

2.990ден.

Redmi Watch 2 Lite GL (Blue)

Redmi Watch 2 Lite GL (Blue)

Redmi Watch 2 Lite Екран: 1.55“, square & thin-film transistor(TFT)Резолуција: 320 x 360Сензори: Opt..

3.990ден.

Redmi Watch 2 Lite GL (Ivory)

Redmi Watch 2 Lite GL (Ivory)

Redmi Watch 2 Lite Екран: 1.55“, square & thin-film transistor(TFT)Резолуција: 320 x 360Сензори: Opt..

3.990ден.

Redmi Watch 2 Lite Strap (Olive)

Redmi Watch 2 Lite Strap (Olive)

Redmi Watch 2 Lite Strap (Olive)Материјал: TPUДолжина на ремче: 140-210мм..

500ден.

Redmi Watch 2 Lite Strap (Pink)

Redmi Watch 2 Lite Strap (Pink)

Redmi Watch 2 Lite Strap (Pink)Материјал: TPUДолжина на ремче: 140-210мм..

500ден.

Xiaomi S1 Active Charging Cable

Xiaomi S1 Active Charging Cable

Xiaomi S1 Active Charging CableДимензии: 40.3 x 40.3 x 9.8mmМатеријал: PC + ABS..

680ден.

Xiaomi S1 Active Strap Orange

Xiaomi S1 Active Strap Orange

Xiaomi S1 Active Strap OrangeДимензии: 258,9 mm (вклучувајќи го и телото на часовникот)Подесивна дол..

720ден.

Xiaomi S1 Active Strap Yellow

Xiaomi S1 Active Strap Yellow

Xiaomi S1 Active Strap YellowДимензии: 258,9 mm (вклучувајќи го и телото на часовникот)Подесивна дол..

720ден.

Xiaomi Smart Band 7

Xiaomi Smart Band 7

Xiaomi Smart Band 7Екран: 1.62“ AMOLED (192 x 490)Димензии: 46.5 x 20.7 x 12.25mmСензори: висока пре..

3.299ден.

Xiaomi Smart Band 7 Pro GL Black

Xiaomi Smart Band 7 Pro GL Black

Xiaomi Smart Band 7 ProЕкран: 1.64“ AMOLED Резолуција: 280 x 456, 326 PPIБоја: 16bitОсветлување: до ..

5.550ден.

Прикажани 1 до 15 од 22 (2 страни)