Камери

Камери

Mi 360 Camera (1080p)

Mi 360 Camera (1080p)

Резолуција:1920x 1080 • Отвор:f/2.1 • Меморија: MicroSD card (до 32GB) • Работи на температура од -1..

2.190ден.

Mi 360 Home Security Cam.

Mi 360 Home Security Cam.

Резолуција: 2304 x 1296 • Отвор:f/1.4 • Меморија: MicroSD card (до 32GB) • Работи на температура од ..

2.380ден.

Mi 360 Home Security Camera 2K Pro

Mi 360 Home Security Camera 2K Pro

Резолуција:1296p • Вид на камера:IP • Отвор:f/14 • Меморија: MicroSD card (до 32GB) • Работи на темп..

3.280ден.

Mi Camera 2K Magnetic Mount

Mi Camera 2K Magnetic Mount

Mi Camera 2K (Magnetic Mount)Резолуција: 2304 × 1296Работна температура: -10℃ до 50℃Агол на гледање:..

2.090ден.

Mi Dash Cam 1S

Mi Dash Cam 1S

Mi Dash Cam 1S• Камера за во возило• Резолуција: 1080FHD (1920 x 1080),30fps • Батерија: 470 mAh, н..

3.895ден.

Mi Wireless Outdoor Security Cam1080p

Mi Wireless Outdoor Security Cam1080p

5700mAh батерија130° агол на снимањедетектирање на движење до 7 метриIP65 отпорност на прашина и вод..

4.290ден.

Mi Wireless Outdoor Security Cam1080p Set

Mi Wireless Outdoor Security Cam1080p Set

5700mAh батерија130° агол на снимањедетектирање на движење до 7 метриIP65 отпорност на прашина и вод..

5.790ден.

Прикажани 1 до 7 од 7 (1 страни)