Сензори

Сензори

Mi Light Detection Sensor

Mi Light Detection Sensor

Осветлување: до 83000 lux Батерија: 1 CR2450 battery Материјал на изработка: UV-отпорност и водоотпо..

760ден.

Mi Motion Sensor

Mi Motion Sensor

Сензор: Mi сензор за движење Температура на боја: 2800к Светлина: најниско 3lm, највисоко 25lm Батер..

820ден.

Mi Smart Home Hub

Mi Smart Home Hub

Поврзување: до 32 уреди Поддржува: Dual WiFi, Bluetooth, zigbee Оддалеченост: до 10 метри..

1.470ден.

Mi Smart Plug (WiFi)

Mi Smart Plug (WiFi)

Паметен приклучокДимензии: 2.2 x 1.7 x 1.2 inches Тежина: 0.14 lbs Поврзување: Wi-fi и се контролир..

880ден.

Mi Smart Plug (Zigbee)

Mi Smart Plug (Zigbee)

Паметен приклучокГолемина: 55×44×31 mm Тежина: 63.5 гр. Моќност: 2300W Со еден клик се вклучува и ис..

1.390ден.

Mi Temperature and Humidity Monitor 2

Mi Temperature and Humidity Monitor 2

Сензор за температура и влажностЕкран: 1.5“ LCD Димензии: 4.3 x 4.3 x 1.25 cm Батерија: 1 x CR2032 М..

350ден.

Mi Window and Door Sensor

Mi Window and Door Sensor

Батерија: CR1632 Функционална температура: -10 до 50 C..

680ден.

Mi Wireless Switch

Mi Wireless Switch

Извор на батерија: 1 x 3V CR1632 button battery Функционална температура: 0 – 40 C..

550ден.

Прикажани 1 до 8 од 8 (1 страни)