Правосмукалки


Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro White EU

Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro White EU

Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro White EUТежина: 3.6 kgВисина: 81 mmШирина: 353 mmКапацитет на садот за пра..

27.890ден.

Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra

Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra

Mi Robot Vacuum Mop 2 UltraТежина – 4.15 kgВисина – 9,88 mШирина – 353 mmКапацитет на садот за праши..

32.500ден.

Mi Robot Vacuum Mop Pro (White)

Mi Robot Vacuum Mop Pro (White)

Mi Robot Vacuum Mop ProВисина: 9.4 cm Ширина: 35.0 cm Тежина: 3.6 кгРезервоар за вода: 200 млРезерво..

20.990ден.

Mi Robot Vacuum Mop Pro Black

Mi Robot Vacuum Mop Pro Black

Mi Robot Vacuum Mop ProВисина: 9.4 cm Ширина: 35.0 cm Тежина: 3.6 кгРезервоар за вода: 200 млРезерво..

20.990ден.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 EU

Mi Robot Vacuum-Mop 2 EU

Mi Robot Vacuum-Mop 2 EUТежина: 3.6 kgВисина: 81 mmШирина: 353 mmДебелина: 350 mmМоќност: 2700 PaКап..

20.790ден.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite EUВреметраење на полнење: 60 минутиВреметраење на работење: 120 минутиВку..

14.890ден.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro Black

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro Black

Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro BlackТежина – 3.6 kgВисина – 81 mШирина – 353 mmКапацитет на садот за праш..

27.890ден.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty station

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty station

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty StationВшмукувачка моќ: 16500PaДимензии: 285 x 397 x 4..

14.290ден.

Mi Robot Vacuum-Mop2 PRO+EU

Mi Robot Vacuum-Mop2 PRO+EU

Xiaomi Vacuum Mop 2 Pro + Тежина: 3.7 kgВисина :8.2 cmШирина 353 mmКапацитет на садот за прашина: 55..

25.990ден.

Mi Vacuum Cleaner G10

Mi Vacuum Cleaner G10

Mi Vacuum Cleaner G10Батерија: 3000 mAh Димензии: 1286 × 214 × 256 mmВолтажа: 25.2 VТежина:4.0 kgМоќ..

19.490ден.

Mi Vacuum Cleaner G9

Mi Vacuum Cleaner G9

Mi Vacuum Cleaner G9Батерија: 2500mAh (typ)Димензии: 1286 x 214 x 256mmВолтажа: 25.2VТежина:3.8 kgМо..

12.390ден.

Mi Vacuum Cleaner Light EU

Mi Vacuum Cleaner Light EU

Mi Vacuum Cleaner Light е лесна правосмукалка, тежи само 1,2 кг. Може да се користи и како рачна и к..

7.890ден.

Mi Vacuum Cleaner Mini EU

Mi Vacuum Cleaner Mini EU

Рачна правосмукалка.Тргнете ја прашината со еден клик.Лесна со компактни димензии.Мулти функциски вр..

2.990ден.

Прикажани 1 до 13 од 13 (1 страни)