Прочистувачи

Прочистувачи

MI AIR Purifier 3H EU

MI AIR Purifier 3H EU

Прочистувач на воздух• Димензии: 240х240х520мм • Бруто тежина: 4.8кг • Ефективна област: 26~45 ㎡ • Н..

8.990ден.

Xiaomi Mi Air Purifier 3C

Xiaomi Mi Air Purifier 3C

Moќност: 29W • Број на поставувања: 3 [Автоматски, Ноќен, Омилен] • Teжина:4.7 кг • Ниво на бучава:3..

6.990ден.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU

Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU

Прочистувач со висока ефикасност на прочистување • Димензии:250x250x555mm• Тежина: ~5.6kg• Ефектикас..

15.990ден.

Прикажани 1 до 3 од 3 (1 страни)