Додатоци за прочистувачи


Mi Air Purifier Filter (Antibacterial)

Mi Air Purifier Filter (Antibacterial)

ХЕПА филтерот за прочистувачи на воздух (антибактериска верзија) се карактеризира со 4 нивоа на филт..

2.990ден.

Mi Air Purifier Formaldehyde F Filter

Mi Air Purifier Formaldehyde F Filter

Филтер за прочистувачиКарактеристики: • Висина: 293 mm • Дијаметар: 200 mm • Компатибилност: со Xia..

1.999ден.

Mi Air Purifier HEPA Filter

Mi Air Purifier HEPA Filter

Mi Air Purifier HEPA Filter..

2.199ден.

Mi Air Purifier Pro H Filter

Mi Air Purifier Pro H Filter

Mi Air Purifier Pro H Filter..

3.499ден.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 PRO F Filter

Xiaomi Smart Air Purifier 4 PRO F Filter

Xiaomi Mi Smart Air Purifier 4 Pro FilterЕфикасност на прочистување: 99,97% филтрирање на честичките..

3.690ден.

Прикажани 1 до 5 од 5 (1 страни)