Звучници

Звучници

Mi Compact Bluetooth Speaker 2

Mi Compact Bluetooth Speaker 2

Безжочен звучник• Bluetooth: 4.2 • Работи на далечина: 10м • Поддржува: A2DP/ AVRCP/ SSP • Аудио фр..

630ден.

Mi Portable Bluetooth Speaker 16W Black

Mi Portable Bluetooth Speaker 16W Black

Преносен звучник• Димензии: W 213 * D 74 * H 74 mm• Сооднос- сигнал/шум: 70dB• Времетраење на работе..

2.580ден.

Mi Portable Bluetooth Speaker 16W Blue

Mi Portable Bluetooth Speaker 16W Blue

Преносен звучник• Димензии: W 213 * D 74 * H 74 mm• Сооднос- сигнал/шум: 70dB• Времетраење на работе..

2.580ден.

Mi Portable Bluetooth Speaker Grey

Mi Portable Bluetooth Speaker Grey

Батерија:2000 mAh • Димензии: 86 x 86 x 45 mm • Teжина:182gr • Сертификат:IP55 • Ефективна дистанца:..

1.190ден.

Xiaomi Soundbar 3.1ch S26E

Xiaomi Soundbar 3.1ch S26E

Вкупна моќност - 430W• Моќност на звучникот - 180W• Моќен вуфер - 250W• Аудио формати - Dolby Audio ..

14.990ден.

Прикажани 1 до 5 од 5 (1 страни)