Слушалки


Mi In-Ear Headphones Basic (Black)

Mi In-Ear Headphones Basic (Black)

Mi In-Ear Headphones BasicЖичани слушалкиДолжина на кабел: 1,25 mМикрофон: ДАФреквентен одговор: 20H..

390ден.

Mi In-Ear Headphones Basic (Silver)

Mi In-Ear Headphones Basic (Silver)

Mi In-Ear Headphones BasicЖичани слушалкиДолжина на кабел: 1,25 mМикрофон: ДАФреквентен одговор: 20H..

390ден.

Mi True Wireless Earphones 2 Pro

Mi True Wireless Earphones 2 Pro

Mi True Wireless Earphones 2 ProБежични Bluetooth слушалкиПоништување на шум: 35 DbРастојание до: 10..

4.499ден.

Mi True Wireless Earphones 2S

Mi True Wireless Earphones 2S

Mi True Wireless Earphones 2SБежични Bluetooth слушалкиРастојание до: 10mВреметраење на батерија на ..

3.990ден.

Redmi Buds 3

Redmi Buds 3

Димензии 40.7 x 16.9 x 18.7mmТежина на слушалка 4.5 gДистанца на комуницирање 10m (отворен простор)К..

2.290ден.

Redmi Buds 3 Lite (White)

Redmi Buds 3 Lite (White)

Redmi Buds 3 LiteБежични Bluetooth слушалкиРастојание до: 10mВреметраење на батерија на слушалки: 5 ..

1.690ден.

Redmi Buds 3 Pro Black

Redmi Buds 3 Pro Black

Redmi Buds 3 ProБежични Bluetooth слушалкиПоништување на шум: 35 DbРастојание до: 10mВреметраење на ..

3.890ден.

Redmi Buds 3 Pro Grey

Redmi Buds 3 Pro Grey

Redmi Buds 3 ProБежични Bluetooth слушалкиПоништување на шум: 35 DbРастојание до: 10mВреметраење на ..

3.890ден.

Xiaomi Buds 3 ( Black )

Xiaomi Buds 3 ( Black )

Xiaomi Buds 3Бежични Bluetooth слушалкиПоништување на шум: 40 DbРастојание до: 10mВреметраење на бат..

5.550ден.

Xiaomi Buds 3 ( White )

Xiaomi Buds 3 ( White )

Xiaomi Buds 3Бежични Bluetooth слушалкиПоништување на шум: 40 DbРастојание до: 10mВреметраење на бат..

5.550ден.

Xiaomi Buds 3T Pro ( Black )

Xiaomi Buds 3T Pro ( Black )

Xiaomi Buds 3T ProБежични Bluetooth слушалкиПоништување на шум: 40 DbРастојание до: 10mВреметраење н..

8.090ден.

Xiaomi Buds 3T Pro ( White )

Xiaomi Buds 3T Pro ( White )

Xiaomi Buds 3T ProБежични Bluetooth слушалкиПоништување на шум: 40 DbРастојание до: 10mВреметраење н..

8.090ден.

Прикажани 1 до 12 од 12 (1 страни)