Слушалки

Слушалки

Mi In-Ear Headphones Basic (Black)

Mi In-Ear Headphones Basic (Black)

Жичани слушалки со микрофонИмпеданса: 32 ΩФреквентен одговор: 20Hz-20kHzДолжина на кабел: 1,25 mВгра..

390ден.

Mi In-Ear Headphones Basic (Silver)

Mi In-Ear Headphones Basic (Silver)

Жичани слушалки со микрофонИмпеданса: 32 ΩФреквентен одговор: 20Hz-20kHzДолжина на кабел: 1,25 mВгра..

390ден.

Redmi Buds 3 Lite (White)

Redmi Buds 3 Lite (White)

Redmi Buds 3 Lite безжични слушалкиБезжично поврзување Bluetooth®5.2Растојание 10m (без пречки)Тежин..

1.490ден.

Redmi Buds 3

Redmi Buds 3

Димензии 40.7 x 16.9 x 18.7mmТежина на слушалка 4.5 gДистанца на комуницирање 10m (отворен простор)К..

2.290ден.

Redmi Buds 3 Pro Black

Redmi Buds 3 Pro Black

Redmi Buds 3 Pro GreyБезжични Bluetooth слушалкиЗвук без пречки• Поништување на шум до 35dB.• Поддрж..

3.890ден.

Redmi Buds 3 Pro Grey

Redmi Buds 3 Pro Grey

Redmi Buds 3 Pro GreyБезжични Bluetooth слушалкиЗвук без пречки• Поништување на шум до 35dB.• Поддрж..

3.890ден.

Mi True Wireless Earphones 2S

Mi True Wireless Earphones 2S

Функции:автоматско вклучување и управување,контрола на допир,можност за користење на една слушалка,п..

3.990ден.

Mi True Wireless Earphones 2 Pro

Mi True Wireless Earphones 2 Pro

Mi True Wireless Earphones 2 ProБежични Bluetooth слушалкиПоништување на шум: 35 dBРастојание до: 10..

4.150ден.

Xiaomi Buds 3 ( Black )

Xiaomi Buds 3 ( Black )

Бежични Bluetooth слушалкиПоништување на шум: 40 dBРастојание до: 10mВреметраење на батерија на слуш..

5.550ден.

Xiaomi Buds 3 ( White )

Xiaomi Buds 3 ( White )

Бежични Bluetooth слушалкиПоништување на шум: 40 dBРастојание до: 10mВреметраење на батерија на слуш..

5.550ден.

Xiaomi Buds 3T Pro ( Black )

Xiaomi Buds 3T Pro ( Black )

Xiaomi Buds 3T ProБежични Bluetooth слушалкиПоништување на шум: 40 dBРастојание до: 10mВреметраење н..

8.090ден.

Xiaomi Buds 3T Pro ( White )

Xiaomi Buds 3T Pro ( White )

Xiaomi Buds 3T ProБежични Bluetooth слушалкиПоништување на шум: 40 dBРастојание до: 10mВреметраење н..

8.090ден.

Прикажани 1 до 12 од 12 (1 страни)