Проектори

Проектори

Mi 4K Laser Projector 150

Mi 4K Laser Projector 150

Mi 4K Laser Projector 150• Ласерски проектор 4К• Екстремно голема проекција - 150"• Сооднос на прика..

119.990ден.

Mi Ambient Light Rejecting Projector Screen 100

Mi Ambient Light Rejecting Projector Screen 100

Mi Ambient Light Rejecting Projector Screen 100" • Платно(Екран)  за проектирање • Ра..

39.990ден.

Mi Laser Projector 150

Mi Laser Projector 150

Mi Laser Projector 150• Ласерски проектор • Екстремно голема проекција - 150"• Технол..

84.990ден.

Mi Smart Projector 2 EU

Mi Smart Projector 2 EU

Mi Smart Projector 2 EU• Проектирање на екран од 60 до 120 инчи со резолуција FHD 1080p• С..

34.900ден.

Mi Smart Projector 2 Pro

Mi Smart Projector 2 Pro

Mi Smart Projector 2 Pro• Гласовна контрола • 1080p Full HD • 1300 ANSI lumena • Опер..

48.900ден.

Прикажани 1 до 5 од 5 (1 страни)