Промоција Xiaomi Scooter 3

Промоција Xiaomi Scooter 3

Xiaomi Scooter 3 300W Black + Mi Compact Bluetooth Speaker 2

Xiaomi Scooter 3 300W Black + Mi Compact Bluetooth Speaker 2

Максимална брзина:25km/h• Опсег:30 km• Тежина:13.2kg• Сопирање:eABS + задна диск сопирачка со двојна..

30.990ден.

Xiaomi Scooter 3 300W Siva + Mi Compact Bluetooth Speaker 2

Xiaomi Scooter 3 300W Siva + Mi Compact Bluetooth Speaker 2

Максимална брзина:25km/h• Опсег:30 km• Тежина:13.2kg• Сопирање:eABS + задна диск сопирачка со двојна..

30.990ден.

Прикажани 1 до 2 од 2 (1 страни)