Промоција Еко Системи


Mi True Wireless Earphones 2 Pro

Mi True Wireless Earphones 2 Pro

Mi True Wireless Earphones 2 ProБежични Bluetooth слушалкиПоништување на шум: 35 DbРастојание до: 10..

3.490ден. 4.499ден.

Mi Vacuum Cleaner Light EU

Mi Vacuum Cleaner Light EU

Mi Vacuum Cleaner Light е лесна правосмукалка, тежи само 1,2 кг. Може да се користи и како рачна и к..

6.090ден. 7.890ден.

Mi Vacuum Cleaner Mini EU

Mi Vacuum Cleaner Mini EU

Рачна правосмукалкаТргнете ја прашината со еден клик.Лесна со компактни димензии.Мулти функциски врв..

2.390ден. 2.990ден.

Xiaomi Buds 3T Pro ( Black )

Xiaomi Buds 3T Pro ( Black )

Xiaomi Buds 3T ProБежични Bluetooth слушалкиПоништување на шум: 40 DbРастојание до: 10mВреметраење н..

4.800ден. 8.090ден.

Xiaomi Buds 3T Pro ( White )

Xiaomi Buds 3T Pro ( White )

Xiaomi Buds 3T ProБежични Bluetooth слушалкиПоништување на шум: 40 DbРастојание до: 10mВреметраење н..

4.800ден. 8.090ден.

Xiaomi Vacuum Cleaner G11 EU

Xiaomi Vacuum Cleaner G11 EU

Xiaomi правосмукалка G11Електрична глава со четка која ги сече влакната кои пробаат да се намотаатИн..

18.990ден. 24.499ден.

Xiaomi Watch S1 Active GL Blue Ocean Blue

Xiaomi Watch S1 Active GL Blue Ocean Blue

Xiaomi Watch S1 ActiveЕкран: 1.43“, amoledРезолуција: 466 х 466; 326Сензори: Accelerometer, gyro, co..

7.890ден. 9.990ден.

Xiaomi Watch S1 Active GL White Moon White

Xiaomi Watch S1 Active GL White Moon White

Xiaomi Watch S1 ActiveЕкран: 1.43“, amoledРезолуција: 466 х 466; 326Сензори: Accelerometer, gyro, co..

7.890ден. 9.990ден.

Xiaomi Watch S1 GL ( Black )

Xiaomi Watch S1 GL ( Black )

Xiaomi Watch S1Екран: 1.43“, amoledРезолуција: 466 х 466; 326Рамката на дисплејот е изработена од не..

9.990ден. 12.790ден.

Xiaomi Watch S1 GL ( Silver )

Xiaomi Watch S1 GL ( Silver )

Xiaomi Watch S1Екран: 1.43“, amoledРезолуција: 466 х 466; 326Рамката на дисплејот е изработена од не..

9.990ден. 12.790ден.

Прикажани 1 до 10 од 10 (1 страни)