• Redmi Buds 3
Redmi Buds 3
Безжични Bluetooth® 5.2 слушалки со вграден микрофон
Aвтоматско вклучување и управување, контрола на допир
Растојание 10m (без пречки)
Време на репродукција: 5 часа
Димензии на слушалка: 40.7 x 16.9 x 18.7mm
Тежина на единечна слушалка:4.5 g
Капацитет на батерија:35mAh (единечна слушалка)/319
Димензии на кутија за полнење: 49.6 x 49.6 x 24.4mm
Капацитет на батерија: 310mAh
Приклучок за полнење:Type-C
Тип на батерија:Lithium-ion polymer


Напиши рецензија

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да напишете рецензија

Redmi Buds 3

  • 2.290ден.

Слични производи

Redmi Buds 3 Pro Grey

Redmi Buds 3 Pro Grey

Redmi Buds 3 Pro GreyБезжични Bluetooth слушалкиЗвук без пречки• Поништување на шум до 35dB.• Поддрж..

3.890ден.

Redmi Buds 3 Pro Black

Redmi Buds 3 Pro Black

Redmi Buds 3 Pro GreyБезжични Bluetooth слушалкиЗвук без пречки• Поништување на шум до 35dB.• Поддрж..

3.890ден.

Redmi Buds 3 Lite (White)

Redmi Buds 3 Lite (White)

Redmi Buds 3 Lite безжични слушалкиБезжично поврзување Bluetooth®5.2Растојание 10m (без пречки)Тежин..

1.290ден.