Mi Vacuum Cleaner Light е лесна правосмукалка, тежи само 1,2 кг. 

Може да се користи и како рачна и како исправена правосмукалка. 

Четката за подот со посебен мотор и мека четка ги чисти сите подови и теписи темелно, но нежно. 

Со времетраење од 45 минути и две нивоа на вшмукување, агилната безжична правосмукалка може да го исчисти целиот ваш дом. 

Друга практична карактеристика е тоа што корпата за собирање и 3-фазниот филтер систем може лесно да се отстранат и да се мијат по потреба.
Моќност: 220W

Капацитет на батерија: 2500 mAh

Времетрање на работење: 45 мин, (со стандард режим на работење), 13 мин (со максимален режим на работење)

Напиши рецензија

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да напишете рецензија

Mi Vacuum Cleaner Light EU

  • Шифра: BHR4636GL
  • Достапност во WEBSHOP: на залиха
  • 7.890ден.
  • 6.090ден.