• Mi 4K Laser Projector 150

Mi 4K Laser Projector 150

• Ласерски проектор 4К

• Екстремно голема проекција - 150"

• Сооднос на прикажување слика 0,233: 1

•  Супериорен квалитет на видео (4K-3840x2160 UHD)

• OS:Android TV 9.0

• RAM: 2 GB DDR3

• ROM: 16 GB

• Bluetooth: 4.1

• WiFi: 2.4 / 5 GHz 802.11 b / g / n / ac

• Димензии: 410 x 291 x 88 mm

• Приклучоци:HDMI 2.0*2, HDMI 2.0/ARC *1, USB 2.0*1, Audio Jack *1, AV input *1, S/PDIF *1, Ethernet port*1


Напиши рецензија

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да напишете рецензија

Mi 4K Laser Projector 150

  • 119.990ден.