• Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro White EU
Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro White EU
Тежина: 3.6 kg

Висина: 81 mm

Ширина: 353 mm

Капацитет на садот за прашина: 550 ml

Сензори: за судир и пад, авто-вчитување на површина, визуелна навигација 4.0

Надминува пречки со висина до 20mm

Автоматско позиционирање

Капацитет на батеријата: 5200 mAh

Номинална моќност: 40 W

Станица за полнење: 19.8V /1A

Излезна струја: 14.4V

Дополнителни информации: Google , Alexa поддршка, има следење на напредокотот на чистење.

10.000 вибрации моќ на џогирање

Закажување на различни зони-простории

4 јачини на вшмукување

3 јачини на џогирање

Напиши рецензија

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да напишете рецензија

Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro White EU

  • 27.890ден.