• Mi Cordless Screwdriver
Mi Cordless Screwdriver
Волтажа: 3.6V

Максимална брзина со едно полнење: 200 r/min

Времетраење на полнење: 120–180 min

Батерија: 2000 mAh

12 висококвалитетни одвртувачи, направени од S2 легурен челик

Продолжеток од 60мм за тешко достапни места

Приклучок: USB-C

Димензии: 124 × 130.5 × 42 mm

Тежина: 350 гр

Напиши рецензија

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да напишете рецензија

Mi Cordless Screwdriver

  • 2.190ден.