• Mi Portable Photo Printer

Mi Portable Photo Printer

• Преносен колор принтер

• Перформанси на печатење:
• Технологија: ZERO INK
• Резолуција: 313 x 400 dpi
•  3 “ големина на хартија
• Подржани формати: JPEG, PNG.
• Операстивни системи: Компатибилно со: Android 4.1 или повисоко, iOS 9.0 или повисоко. APP Mi Home (Android and iOS)
•  Поврзување
Bluetooth: BLE 5.0, 3 уреди махимум поврзани
• Батерија:500 mAh батерија
Траење на батерија: 20 испринтани слики
Димензии:
Големина: 12.4 x 8.5 x 2.46 cm
Тежина: 181 gr
Бела боја
Материјал: PC + ABS


Напиши рецензија

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да напишете рецензија

Mi Portable Photo Printer

  • 3.890ден.