• Mi 2K Gaming Monitor 27 EU
Mi 2K Gaming Monitor 27 EU

• Екран за играње 27 инчи

• Препорачана резолуција: 2560 × 1440

• Резолуција: 2560 × 1440

• Брзина на реакција: 1ms (IMBC), 4ms (GTG)

• Стапка на освежување: 165Hz

• Спектар на бои: 95% DCI-P3, 100% sRGB

• 16.7 милиони бои HDR: VESA Display

• HDR™ 400 Контраст: 1000:1 (TYP)

• Номинална моќност: 35W (TYP), 75W макс.

• Dot pitch 0.2331 (H) × 0.2331 (V)

• Работна температура: 0°C до 45°C

• Тежина: 6.53кг

• Димензии: 609.44× 200.00× 461.25mm

Напиши рецензија

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да напишете рецензија

Mi 2K Gaming Monitor 27 EU

  • 22.990ден.